lørdag 17. november 2007

Vinvesker....

....og planter ;O)
Noen som veit hva denne heter?????
Den blomstrer altså nå i november - har gort det i 4 år nå (stolt????Neeeeeeeeeeeeeeida!!!) - og jeg skulle gjerne visst hva den heter - foratte jeg hadde like å "formere" den! Har lett asså, mange steder, men dere kan vel dette dere???? Pliiiiis??

Sånn ser den ut hele greia

Den vokser sinnsykt mye - jeg må knipe av endene minst en gang i uka. Den soper jo kjøkkenbenken før jeg får snudd meg. Jeg har begynt å tvinne den rundt gardinstangen på hylla.

Også er vinveskene ferdig:


Jeg er ganske stolt! Syns de ble kjempefine :O). I oppskriften står det at det skal strikkes en bunn - dette syns jeg hørtes klønete ut, så jeg heklet den istedet, det funka jättebra!!! På den til høyre, sydde (broderte heter det kanskje??) -jeg bare vilkårlig ettellerannet. Ble ikke så fornøyd med "god jul" sømmen, litt for tjukt garn og ....tja.... Helt ok!! Men selve veskene ble kjempe syns jeg. Disse er det to "gamle" tanter som skal få til jul.

Og i dag kommer kjærsten min hjem igjen også! Han har vært på guttetur i 10 dager nå, og jeg gleder meg masse, masse til han er hjemme igjen! Jeg har ganske store barn, og ting funker uten meg tilstede hele tiden liksom..Men jeg er jammen glad jeg ikke er aleinemor asså!!! Så utrolig mye logistikk som skal legges opp! Treninger, skole, matpakker, klesvask, rydding........Det er jo ingen å spille ball med jo!! Nei, all honnør til damene der ute som får dette til å funke hver dag!!! *applauderer*!!

3 kommentarer:

lenaf sa...

oj vilka fina julvinväskor! Superbra julpresent också=)

Marit sa...

Heisann.... Ser ut som en porselensblomst du har der. Kjempefine porselensaktige blomster på de. Finnes i maaaange varianter og er litt og få til og lett og ta avleggere av.....
God helg

Margrethe sa...

Porselensblomst heter på latin Hoya og jeg tror du har en Hoya Carnosa. Forslaget om kengurupepperkaker var forresten helt genialt - selv om det ikke var riktig :)