tirsdag 26. februar 2008

Den hadde ikke grodd fast!

....symaskinen c"j) Haha!
Størstemannen spurte om det, om symaskinen hadde grodd fast på gulvet i boden...Forratte jeg ikke brukte den..."Har brukt den" svarte jeg - "2 ganger"!! At det var på 2 år trenger vel ingen vite?!?

Fikk plutselig for meg at jeg skulle lage en strikkepinnemappe i går jeg.... Som tenkt så gjort!!
Egentlig skikkelig fornøyd jeg!! Rester etter kjøkkengardiner fra 1999 - og et striestoff jeg opprinnelig skulle bruke til spisebrikker som jeg har "glemt" litt.... Ehh.....
Sikkert tungvint lagd - med firehundreogåttogsøttitusen flere sømmer enn det behøves, menne - den funker!! Største problemet nå er vel at jeg oppdaget at jeg mangler rette pinner i str 4, 5, 6, 6.5 og 7!!!!! Er det riktig da??!!!?!!


Såh! Kan jeg skryte av 4 lapper ferdig til "Vennskapsteppealongen" på HB - tør bare vise 2 av de, for den andre personen jeg skulle sende til denne mnd har ikke blogget sine enda. Her er lappene til Celie:

Den første er også et bidrag til "Ett år i farger"

på HB.

3 kommentarer:

Beyla sa...

slutt å gi meg dårlig samvittighet ditt troll!!!!!!! *sukk* gruer meg som en helt til å grave fem symaskinen.. det er jo egentlig gøy å sy, men nå er det lenge siden sist så det blir sikkert _bare_ knot og uhff...! hvordan i allverden kan du mangle strømpepinner i så mange viktige størrelser??? det er jo FALI!! Bambus til 22kr settet.. anbefales for de mer økonomisk kloke... (Ibenholtpinnene mine var IKKE billige, men åhh så deilige..)

randi K design sa...

Veldig greit med orden i strikkepinnene. Maa innroemme at mine ligger og slenger i en kurv..et virvar av rundpinner.. uff..
Ha en fi=orsatt fin uke!

saga sa...

Fin strikkepinne mappe. De er virkelig praktiske. Håper foten din er bedre.