torsdag 17. april 2008

Jetlag....


Skikkelig tåpelig ord spør du meg - syns folk høres skikkelig overlegne ut når de sier det...Men det er egentlig ikke et norskt ord som dekker uttrykket...Ordet døgnvill er liksom ikke helt det samme! Jeg er døgnvill - eller har JETLAG om du vil - skikkelig også, værre enn jeg har vært før.
Har hatt en fin tur, lang tur, og slitsom tur. Har ikke dårlig samvittighet fordi jeg dro uten alle mennene, men det var ikke riktig å være DER uten de..Skjønner forskjellen, sant?
Det var ordinær norsk sommertemperatur når jeg kom dit - dvs "stumpebuks" (les; bukse til under knærne) og tskjorte. Når jeg reiste hjem var det skikkelig SoCal temperatur, dvs; for varmt med tskjorte, spaghettistropper er det eneste man overlever med OG shorts. Det var deilig det!! Klarte å sovne i sola en ettermiddag, ble solbrent og deilig - flasser nå ;O)
De tok ikke fra meg bambuspinner i sikkerhetskontrollen - i Europa er det ikke ulovlig å ha med pinner på fly - men det er sikkerhetskontrollen som avgjør om de syns det utgjør en fare, så man veit aldri... Uansett, de tok ikke fra meg pinner - strikket pulsvarmerne for april, "Farmen" lue og litt på Skirastesjalet - ingenting foreviget enda - men det kommer!

3 kommentarer:

Rødhetta sa...

Hello! Velkommen hjem...har savnet deg;)Skulle ønske det ble noen grader varmere er til lands også. Været er topp men 3 grader er ikke mye da.
Drengur er i stor form han, ingen synlige men etter operasjonen heldigvis, det svir i pengepungen men det kan vi leve med! Han er mest sanynlig 5 gjenger, tølter og traver under seg selv og har nok sett ett og anet pass steg også...romslige bevegelser *skryte, skryte* Er hesten til jr så vi håper han blir like rolig og stødig som foreldrene....passer fint med to jypplinger sammen ikke sant?!
Men du da hvordan var det og komme kjem til mennene, og ble kusina overasket da du kom over there??

Beyla sa...

Endelig er du hjemme *sukke fornøyd* Osloturen min holdt på å i vasken fordi hunevakten ble syk, men så ble gubben syk, så da kan han ikke jobbe, og da har jeg jo hundevakt alikevel! Så eegentlig burde jeg hive meg i klesvask+pakking siden jeg da må dra herfra imorra for å rekke flyet mandag.. ;) Jeg fikk så veldig savne sommeren følelse, så jeg har laget meg milkshake for å feire gode nyheter og at gubben har fått medisin - det betyr nemlig at han SOVER heller enn å mase på meg med alle mulige elendige feberideer.. ;) Måke sne - i snestorm?! Jeg sier ikke mer... ;)
Tror det hadde blitt en alvorlig fare om de faktisk HADDE prøvd å ta fra deg pinnene..!

Monica Therese sa...

Gleder meg til å se Skiraste sjalen =)