torsdag 30. april 2009

Fremtidsutsikt...


...6uker frem i tid. Og jeg er snart tom for strikkeprosjekter! Må sende orntli'mannen på garnbutikken- det kan medføre andre ting, Sånn som at han ser hva noe kan koste! Farlig!

6 kommentarer:

GURO sa...

Uff da, den der så ikke grei ut... Du vet; det finnes mange fine garngreier å få kjøpt på internett nå om dagen, så med litt planlegging kan det jo hende du slipper å sende mannen på butikken;) Og han kan leve i lykkelig uvitenhet om hva ting koster en stund til.

God bedring!

Beyla sa...

kan ikke du bruke tiden på å finne ut av gensermysteriet mitt ah? daaa blir damen glad!! :D God bedring ah snuppsi. Og blir det for ille, send orntli'mannen på gutteferie til masse tusen sånn som jeg har gjort med min. Da kan han ikke si noe på garnet :D

Beyla sa...

vi får holde deg underholdt med strikking og sladder. sladder herfra: rummel skal få analkjertlene sine tømt. og IKKKKE av meg! stakkar gutt. godt han ikke vet noe om det selv enda ;)
ellers holder jeg og gubben på å kverke hverandre - dekkskiftetid gitt ;) Kjøteren ligger og piiiiper fordi han har fått tørrkjøtt fra USA og vil ha mere.. farlig godt det der tydeligvis..
viking garn? Hørt om produsenten, men ikke at det var et spesifikt garn..? spennende! tips til ting som blir seende likt ut som genseren mottas med takk. altså, strukturmønstret... peeent!
stakkars tåa. du kan trøste deg med at jeg har gått opp 10 kilo helt uten vond tå!

Frk.Badegakk sa...

Au au au!!!! Synes gubben din kan påspandere deg en del deilig garn i trøstegave. Det kan du i allefall ikke spise opp;) Kan det være et mulig påskudd tro?=P

Ønsker deg virkelig god bedring!!!! Jeg slo lilletåa mi i går og trodde minst jeg skulle dø. Men den henger på i dag, og ser egentlig ikke ut som noe som helst har skjedd. Så enten er jeg tidenes pingle eller så er konklusjonen min at den foten der har masse masse vondt!!!

wims sa...

Det der så ikke godt ut. Håper benet blir bra når du får av gipsen igjen. Du får vel mye strikketid der du sitter nå vel? Så kanskje gjør gipsen nytte for seg likevel:-)

Uansett masse god bedring og ha en fortreffelig helg:-)

Felisi sa...

Stakkars deg! Du får sende mannen på tokt med en skikkelig smørbrødliste, så kommer han nok hjem med noe du kan kose deg med.
*trøster*