søndag 27. september 2009

Sterk Zebra!!!! (eller noe sånn...)

Raseben!! Zebraben!! Jeg digger de, og gleder meg til regnvær - korte gummistøvler og disse ;O)
..litt usikker på hva garnet heter - men det er sånn garn på stort nøste med dyrefarger på..
Strikket tåopp og pinne som garnet ber om.. Ja..

Og dette er ToneM sine skeive sokker! Når jeg først skjønte det, så skjønte jeg det! Made for me - og strikket på pinne 3 med "Sterk" fra Du Store Alpakka" - godt garn!
Har en jakke og en genser ferdig og - men har ikke bilde, enda..13 kommentarer:

Elins Strikkeri sa...

Så flotte zebralabber, og dei skeive sokkane er jo berre "kule"! Har ikkje fått prøvd Sterk garnet enno men har planer om det, god veke til deg:))

sol sa...

Knalltøffe sebrasokker!

Frk. Chilli sa...

Oooooh, zebrasokkene var bare uberkule:-D

Madevik sa...

Stiliga Zebra-sockor!!
Tack för lånet av Madonna-väst mönstret! :0) Jag har bloggat om den i dag.

Beyla sa...

Ohhh de er jo bare knusedeilige! Herr Hvit og jeg er sjelevenner. Jeg vil ha ha ha deilige valpen! Fant du forresten ut om du hadde tid til litt kafé den 26 el 27? *klem*

Beyla sa...

26 oktober!! :D er hjemme igjen 2 november.. men ferie nesten hele oktober og dét kan vi virkelig like!! har du tlf nr mitt?

Frk. Chilli sa...

Sjalet mitt er overhodet ikke hardt og tett, det er overraskende luftig faktisk. Men det varmer veldig godt når jeg knytter det rundt halsen. Tror kanskje det hadde blitt hardere i et annet garn, men alpakka er jo så tøyelig og lett.

mairen toni raniva sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Beyla sa...

haha var vi såå lystige altså? Joda, det var knall, men hadde vært enda mere stas om du hadde kunnet bli litt lengre! Neste gang får vi planlegge på litt mer oppegående tidspunkt - jeg er bare kjempeglad vi fikk det til i det hele tatt, jeg! Kjempekoselig å se deg igjen vettu! La ut et par gakketur bilder på fjesboka, om du er slik utstyrt?

Irene sa...

Knalltøffe zebrasokker -- i Opalgarn, regner jeg med :-)

GOD JUL

Frk.Badegakk sa...

Har doffen daua?

Villa Klaraberg sa...

Næmen Irene...er det deg som har denne fine bloggen! Jeg så det stod "nanny Jorunn" på innlegget hos meg så jeg trodde det var en av valpene fra siste Shavano kullet som hadde fått seg en blogg...men så så jeg jo RASEBENA dine med de tøffe zebrasokkene. Jeg burde hatt lange strømper med roser i skjønne pastellfarger for det hadde passet fint når jeg er i huset i sverige..hehehe. Si ifra når du orker å strikke for andre..da har jeg en bestilling til deg. Ha en flott dag, Irene! Gi Marula og Indie en stor kos fra meg. Klem fra Jorunn

Villblomsten sa...

Kjempekule labber :-)