torsdag 6. desember 2007

Personlig almanakk


Denne bestilte jeg meg i fjor

- og samtidig sikret jeg meg en utrolig populær julepresang til en travel niese. Nå ser jeg at de er "oppdaterte" og jeg vil ha en ny!!!
Men, men, men - den jeg har nå går ikke ut før i juni....... Hmmm, sånn skoledagbok liksom! Jeg som ikke har vært på skolen siden 1989!!! Klarer jeg å vente til juni - eller må jeg rettogslett bestille en nå??? *trommer med fingrene* - jeg venter til over helgen, så får jeg se hva jeg gjør ;O). Nettsiden for mer info og eventuell bestilling finner dere her.

Også vil jeg ha snø!!!!!!!! Derfor setter jeg inn denne

Så blir det hvertfall snø på bloggen min!!! Sånn -10 ene kvelden, snøfall om natten og +5 dagen etter er jeg motstander av!! Det er jo livsfarlig å være hundeeier når det er sånn! Vi MÅ faktisk ut vi, med dyrene våre! Og uten brodder, eller med særdeles sterke ledd og beinstruktur kan det gå riktig ille!!! JA TIL -5, CA. 20 CM SNØ OG FLAU VIND!!!!!!

4 kommentarer:

Marihøna sa...

Innom og titter litt på alt det fine du har i bloggen din! Ønsker deg en flott helg og en fin førjulstid!

http://blogg.hobbyboden.com/marihona

Rødhetta sa...

Takk for trivelig melding!
JAAA jeg er enig med deg bedre med -5 og stabilt vinter vær!!
Ikke akkurat konkuranse ryttere vi heller nei...men det er mye anet å bruke isiser til;)
Ha ei riktig god helg (med minus grader og snø!)

Margrethe sa...

Jeg har snø i bloggen min, jeg også. Men ikke sånn snø. *fnise*

ninaste sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min. Den almanakken du tipset oss alle om, er så utrolig fin altså! Jeg er så fornøyd!! :) Har ikke så mye å fylle inn i den for tiden siden jeg bare går hjemme og venter på tulla, men det gjør jo ikke noe;) Viser den frem til alle jeg kjenner allikevel, og er sååå stolt! ;) tihi!

Ha en fin dag!