mandag 31. desember 2007

Se!!!


Englemaskesjal FERDIG!!!!!! Endelig noe som er HELT vellykka! Var en smule oppgitt her om dagen - da alt jeg laget gikk helt i "mislykka" boksen. Ting ble smått og rart, alltid ett eller annet som ikke var som det skulle..men endelig altså; et sjal som ser ut som det skal (uten 400'000 opprekkinger og juks underveis), med kant og greier og greier, *klapper meg sjøl på skuldern*.

Drops Silke Alpakka, heklenål nr. 4 - 2 kvelders arbeid ;O)

Konklusjon; flere sånne sjal - gaver og til meg selv. Tror også jeg skal forsøke mindre løkker, og tynnere garn - tror det også kan bli bra.

Det er 13 timer igjen av 2007.. Takk til alle som har vært innom min blog, en liten lidenskap blitt her på bruket. Jeg aner å bruke tid på hobbyboden og forumet og andres flotte blogger i 2008, og håper flere og flere besøker min også - OG GJERNE LEGGER IGJEN EN LITEN SNUTT OM AT DE HAR VÆRT HER ;o).

GODT NYTTÅR TIL ALLE!!!!
Posted by Picasa

4 kommentarer:

Rødhetta sa...

Riktig godt nyttår til alle hos deg også!

Kath sa...

Så flott englemaskesjal!Det står på to do lista mi også!Godt nytt år!!

Margrethe sa...

Maskeantallet på luen husker jeg ikke, er en oppskrift jeg kjøpte på Skjøllingstad Ullvarefabrikk og som ligger i Trondheim et eller annet sted. Tror kanskjed det var 120 masker, men er ikke sikker. Sjalet er strikket ved at jeg la opp tre masker og økte med kast i hver side på annenhver pinne til jeg synes det var stort nok. Vottene er strikket med dobbelt garn på pinner 5, la opp 34 masker, felte 4 over håndleddet til innsmalning. 2 masker ble lagt ut til tommelkile og selve tommelen er strikket over 8 masker + 10 opplukkede. Lykke til!

Anemone sa...

Gode ønsker sender deg for neste år.

Varme hilsninger herfra :-)