onsdag 2. januar 2008

HÆÆÆ?????


Find Ultrasound technicians


Hadde jeg aldri trudd - jeg som føler jeg drikker kaffe HELE tiden!!!!
Men, men..

Har altså meldt meg på Luealong og pulsvarmeralong på Hobbyboden - dessuten er det også en slags along der som heter FARGER, og er visst med på den også. Så nå forsøker jeg meg med 4 fluer i ett smekk:
1: BLÅ pulsvanter
2: BLÅ lue - fordi
3: januarfargen er BLÅ, og...
4: alt blir en gave - enten en bursdagsgave, eller så sparer jeg den til jul og gir den bort til noen da ;O).

HURRA!!!!!

Driver og samler opp garn og oppskrifter hjemme også - blir nemlig sengeliggende i en ukes tid, etter operasjon neste tirsdag 8.januar (GRRRRRRRRRUUUUUUUUUUUUUER), skal visst knaske Paralgin i noen dager (også jeg som blir svimmel av 1 Paracet og 1 Ibux...) -så tror ikke jeg skal satse på heklerier eller strikkerier de første dagene...Men etter det!!! Etter det, da skal jeg hekle/strikke da! Benke meg nedi soffan, med beinet høyt, tv'n på, kaffi og fjernkontroll i umiddelbar nærhet - OG HOBBYERE meg igjennom 3-4 ukers sykmelding! Kult! Gleder meg til 11. - 12. januar, ikke FØR det...

Sover skikkelig dårlig om natta også - sist jeg så på klokken i natt var den 03.15... Kjempetøft å komme seg opp til 06.30 for å dra på jobb da asså.. Regner med det er litt for mange tanker oppi hodet som tar for mye plass.... Fikk skrevet liste i natt da - over alt jeg må huske før den 8. .... Stakkars mannen min ;O)

3 kommentarer:

kreaLIV sa...

Hei, artig at vi hekler samme skjerf og pulsvanter. Jeg kikket på dine ruter, ja de så mindre ut, men kjempefine. Gleder meg til å se de ferdige.
Lykke til med operasjon, ja det er ikke noe man ser frem til. Gode tanker går til deg :)

Rita sa...

Heisann, en ny blogg for meg dette her, veldig mye fint!! Lykke til med operasjonen din.

Mångsysslare sa...

Jeg måtte selvsagt også ta kaffetesten. Fikk 83 %, jeg. Best jeg ikke viser mannen det. Han tror ikke jeg drikker så mye. Mye fint du har på bloggen. Tror det er første gangen jeg er på besøk. Likte hekleteppet ditt. Lykke til med å fullføre. Det tar helt klart lang tid med et sånt prosjekt, men du har jo i hvertfall tykt garn til din hjelp. :-)