tirsdag 22. januar 2008

Hemlig venn i januar

Kom post til meg i dag - fra min hemlige venn på Hobbyboden ;O). Fikk Peer Gyntgarn i 2 gråfarger (blir flott til Selbustrikk det!!), deilig kaffe - og kort, også en kjempefin serviettholder!! Hjemmelaga sådan!! 1000 takk til min hemlige januarvenn - du etterlot deg ingen hint eller spor, så jeg veit ikke hvem du er...men jeg lurer på om jeg skal gå litt tilbake i kommentarer eller innlegg på forumet...mener jeg kommenterte en sånn serviettholder for ikke lenge siden...Også har jeg ENDELIG fått til å tove!!!!! 1000 takk for all hjelp, både fra denne tråden og Trulte/Marple, som sendte meg en laaaang pm og kommentar her inne på hva jeg kunne gjøre.


Her er vottan - med sovende Greven som ufrivillig modell - og min mobil som størrelsesmodell. STORE votter, STOR katt (8 kg...) og STOR mobil ;O) Er strålende fornøyd!! Pt3 garn, 44 masker på pinne 5,5, og 2 (!!) omganger i maskina på 30 grader. JIPPI!!!!!

Eskimoteppet er igang igjen også. Det ble liggende litt da jeg gikk tom for garn, og ingen kjørte meg til garnbutikken ( :O( ), menne - nå er det på gang igjen:


65 cm langt nå - og jeg har brukt ca 12 nøster..... Gurimalla - blir exlusivt dette asså... Vil gjerne ha teppet 180...

4 kommentarer:

Strikkforbi sa...

Jeg har vært her igjen. Mye fint du viser fram! Fargene i teppet ditt er så nydelige. Gleder meg til å følge det videre c",)Gleder meg fryktelig til neste runde i HV, endelig skal jeg få blitt med!

torunn skjärstad moen sa...

Mye fint hos deg, og teppet ser helt lekkert ut, med hilsen fra asterix.

Felisi sa...

Teppet blir flott da! Og skikkelig eksklusivt, når det går så mye garn. Men Eskimo er jo så deilig!
Bra du har fått påfyll nå, men jeg synes jammen gubben kunne kjøpt garn for deg!

Marihøna sa...

Teppet blir lekkert! Nydelige farger - helt meg;o)
Ønsker deg en flott, kreativ helg!