lørdag 26. januar 2008

Julegavealong

En julegave er ferdig! Føler meg skikkelig flink nå asså! Presang til niesen er altså en Calorimetry med en søt liten rosett med perler på, og pulsvarmerne som før nevnt. Vært ute og handlet i dag også (på krykker, UTROLIG slitsomt!!) -og fant faktisk flere julegaver. Folk så litt rart på meg når jeg nevnte for største- og midterstemannen at "dette er jo en fin julegave!" Hihi!Posted by Picasa

6 kommentarer:

jogusi sa...

Kjempefin Calorimetry og pulsvarmere. Det er kjekt å få laga julegaver. Mitt mål er å lage både bursdagsgaver og julegaver i år. Da er det inspirerende med slike alonger.

LilleBlå sa...

Julegaver kan man aldri starte for tildlig med - det har i alle fall jeg lært..... *fnis*
Har en aldri så liten award i bloggen min til deg.
God søndag!

Muffin sa...

Litt misunnelig.. dette hadde jeg aldri fått til å bli med på. Planlegging er ikke min sterkeste side! Du har laget kjempefine gaver!

Beyla sa...

Æsj, gledesdreper.. :( Har ikke begynt LITT på julegaver engang jeg, har trøbbel nok m å komme ajour på alle bursdagene fremover! Skulle gitt gode penger for å se krykkehumpeshoppeshowet.. priceless! :D men godt å høre du er på føtn igjen frua :D

Madevik sa...

Det var ett sött sett!
Otroligt bra att börja med julegaver redan nu. Hm...undrar varför jag aldrig får till det..
Ha en fin tisdag :-)

Margrethe sa...

Nå er det lenge siden jeg har hatt tid til bloggrunde (og det er vel strengt tatt en definisjonssak hvorvidt jeg har tid til det akkurat nå også) - så utrolig mye fint du har laget i det siste! Kjekt å bli ferdig med julegaver tidlig, nesten så jeg føler for å kopiere settet ditt for det var kjempefint. Hva garn har du brukt? Fot i gips er ikke moro, men trøst det med at du har strikkingen. Jeg brakk ankelen for to år siden og begynte å strikke da, noe jeg selvsagt er kjempeglad for nå!