onsdag 9. januar 2008

Og her sitter jeg..


..med "Hallux'en" min... Fyttigrisen så vondt det skulle være da!! Ha'kke no' problemer med å finne pulsen - for å si det sånn!
Meeeeeeeeeeeeeeeen, det kunne vært værre!! Pc, kaffe, frokost tv (ser det aldri, bare de få gangene jeg bor på hotell), Pinex Forte, englemaskesjal i deilig, deilig bringebærrød Alpakkagarn og

skikkelig storprosjekt i Eskimo fra Garnstudio. Jeg er litt i tvil ang fargene... får se om jeg bytter ut det flerfargede garnet til å komme lenger opp på arbeidet, må uansett kjøpe en dullion flere garnnøster...Teppet blir ikke gratis akkurat!

3 kommentarer:

Lena sa...

Teppet ditt ser ut til å bli veldig fint, likte fargene godt jeg! Og det blir nok ikke billig i eskimo nei, men pytt, pytt, bra blir det:-)

Anonym sa...

Hallux Valgus, ja, det fant jeg ut. Det rare er at min mor ble operert for det samme etter å ha hatt store plager i stortåleddet i mange år. Du har min sympati! Hun ble helt smertefri etterpå.

Beyla sa...

Du fruen! Du har jo omtrent akkurat samme farven på ditt garn jo!! Innmat du lissom.. Pffft.. Eller,altså, beigerosatonen kan jeg være med på at har innmatfarve,men det alt det brune da? "Sprengt" innmat..? *humre* Var det bare jeg som fikk lyst på kalkun nå?