lørdag 12. januar 2008

Å dovne bort i rompa....

...er fullt mulig! Helt sant... Det hender meg daglig nå...Utrolig ekkelt... Sitter på'n hele tida vettu... Det er denne som har skylda:


Hallux Valgus'en min - eller kanskje mangelen på denne...Er jo kvitt den nå! Hallux Valgus betyr skjev stortå (eller noe sånt) og den har jeg asså fjerna. Det er egentlig en sånn "eldre dame" tilstand, og legen som undersøkte meg sa: "du er jo relativt ung". RELATIVT!!! Skal gi deg relativt jeg!!
Jeg er ganske mobil nå - klarer å humpe litt rundt (med krykker), og var i dusjen i går. Bare 3 dager siden forrige dusj, men allikavel.. Og skjønner nå at jeg begynner å bli frisk, for disse mennene mine kan IKKE holde det ryddig og reint, og det begynner å irritere meg..
Jeg viste frem dette ikke sant?

Det fineste teppet ever??? Mener nå jeg da ;O). Var ikke helt tilfreds med fargene, eller kombinasjonen av disse, ved det forrige innlegget mitt, men som du ser ble det sånn, Det går vanvittig mye garn! Det går nesten ett helt nøste til 2 (TO!!!!!!) rader... HALLO!!! Detta blir gratis du... Godt mannen tror alt garn koster "lite" - for hadde han visst om dette :o/.
Eskimo er jo ikke egentlig så dyrt?! Eller er det det? Kr. 20,- gir jeg... Men fint blir det - teppet ;O)

Se hva som dukket opp midt inni det ene nøstet - plutselig ble garnet kjempehardt, også så smått da! Men det var bare her - så jeg gadd ikke gjøre noe med det...rekke det opp asså, det vil jo ikke syns - og noen skjønnhetsfeil bør det jo ha? Teppet asså ;O)

Også kom det mere garn i går!!!! I posten...Dette deilige håndfargede garnet har jeg bestilt hos Lene (sorry, mista linken dit... og finner ikke tilbake - gi meg en pling du om du ser dette?) - det går i duse fine grønnfarger. Her blir det mere sokker ;O).

Også kom disse utrolig deilige garnnøstene fra Garnkorgen! De er utrolig myke og gode, flott farge, og det skal bli en jakke til ei venninne som får baby i mai. Lenge siden jeg strikket babytøy, så det gleder jeg meg til!
Det har kommet noe mere garn også - men det kan jeg ikke vise frem - noen kan være her inne, og de kan ikke se det... Så det får jeg komme tilbake til.


Tilslutt må jeg vise dere dette:

Midterstemannen tok det nå i ettermiddag - og vi skjønner ikke helt hva det kan være som gjør at det blir seende sånn ut? Er det ett fly som har gått her eller? Bort fra oss liksom? Eller er det bare skyene som har bestemt seg for å oppføre seg rart, og bli seendes sånn ut?

Posted by Picasa

10 kommentarer:

toneab sa...

Eldre dame tilstand ja.....hmm...jeg føler meg slett ikke som noen eldre dame med mine knapt 43 år, men denne tåa strir også jeg med. Håper du blir bra! Bølgeteppet ditt blir knallfint!

sipusa sa...

Oi, her var det mye å kommentere!
Teppet ser ut til å bli kjempeflott....og så varmt og godt da:-D

Og fint garn...det får man aldri nok av (kremt)

Men du får ha god bedring med tåa di da;-)

Felisi sa...

Stakkars deg, riktig god bedring der du sitter! Men fordelen er jo nettopp at du kan sitte da, og gjøre så mye håndarbeid som du bare orker! ;o)
Det Eskimoteppet ser flott ut, men det kommer vel til å gå med noen nøster ja... Utrolig deilig garn!

lises sa...

Bølgeteppet ditt blir kjempeflott!

God bedring - bra det ikke var tommelen!

Itak sa...

God bedring...nå må du passe godt på tåa di da vennen.

Beyla sa...

Detta så nu mektig vondt ut veit jeg.. Alt annet enn misunnelig! Du får hvertfall strikket mye de nærmeste ukene ;) Ønsker deg masse god bedring vesle du, så får du ønske deg rullator av gubben så du kan trille rundt og rydde :D

Anemone sa...

Huff da !! Vært en uheldig dame du ser jeg. Å så kjedelig å sitte sånn med gips på foten.Håper du snart får den av og kan begynne å bevege deg for fulle igjen.

Og du må hilse sønnen din å si at det bilde var helt mega.

God bedring herfra.

Frk.Badegakk sa...

Teppet ditt er virkelig flott synes jeg! Ellers så må jeg si at den gammledametåadi så ganske au ut, så jeg ønsker deg god bedring med den! Masse god bedring! Godt du har håndarbeid å fordype deg i da, så kan du få ut litt frustrasjon på det, og ikke på de andre du bor med. Og, om det ikke fungerer så har du utmerkede stikkvåpen;)

jogusi sa...

Det eneste en kan misunne deg er at du kan sitte med håndarbeid så mye du bare orker uten dårlig samvittighet. Ellers misunner jeg deg ikke. Du lager et fint teppe og du har mange fine bilder. God bedring.

Mathilda sa...

N.Y.D.E.L.I.G teppe! Men akk så dyrt da! Jaja, jeg inner deg det da, med den tåa.. *blåser på* ;) God bedring!