søndag 6. januar 2008

Yepp, yepp, yepp


Mitt januarbidrag på LUER FOR HUER, (eller var det huer for luer ;O) ) på HOBBYBODEN. Kjempemorsom å strikke, har brukt garnet jeg fikk fra min hemlige desembervenn - Safir fra Sparkjøp. Vil strikke meg en til, i tynnere garn, slik at den bli litt mer baggy.

Og her er foreløpig bidrag til ETT ÅR I FARGER, også en
along på HOBBYBODEN. Noen der inne (på forumet) snakket om å ta bilder, og at bildene hadde lett for å bli "flate", også anbefalte noen å ta bilder med forskjellige motiver på. Eks, ullsokker vedsiden av beksømstøvler, og ei rosa lue vedsiden av en liten dokke feks... Såh - her er Calio....Camoli...Cakloi.... avbildet PÅ hunden. Ser jo at hun ikke kler den - eller at det utfyller håndarbeidet, men DU og DU så moro vi hadde det når vi skulle ta bildene ;O)


Posted by Picasa

3 kommentarer:

Living White sa...

Sitter her og smiler:) Jasså, du kom inn midt i kjøpet av den hvite busken:) Mye som skjedde da og mer kommer til å skje videre fremover også. Artig at du liker følge med:)

Beate Larssen sa...

Så flott lua di ble. Er akkurat ferdig med vrangborden, så jeg lusker etter.
Herlig modell du har til Calorimetry en din :)

Beyla sa...

Naaw.. fineste modellen noensinne!! Og den kaloritingen var slett ikke verst den heller! har lest oppskrifta en million ganger, og den går meg enda over hodet. Får gjøre ferdig mine 2987 prosjekt først tror jeg ;)