torsdag 14. februar 2008

Åh, så masse å berette.....

Seeeeeee hva kjærsten kom hjem med i går:

Foratte vi hadde 15 (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)års bryllupsdag i går... Tenke seg til, at det er så innmari lenge siden, men samtidig ganske kort. Jobb er det også, daglig jobb! Foratte det er flest hverdager, tåfis og møkkete klær.

20 roser..Han ville kjøpe 15, men det var dyrere enn 20 ;O) Hehe!
Så var vi ute og spiste - på det (eneste) kulinariske stedet her i utkantsbygda vår. Utrolig moro å ha ein slik ein "feinschmecker" restaurant i umiddelbar nærhet. Mellomste- og minstemannen var også med.

Her er fremgangen på "Klukka" kjolen fra Birgirsdottir.
*hvisker* - syns den er treg å strikke jeg da... Men tør egentlig ikke si det, for Irenesol og Rødhetta, og resten av damene i alongen syns den er så kjapp og morsom å strikke.. Meeeen, blir nok ferdig snart, snart..

Jeg er fremdeles litt "schepisk" til fargen, men tror jeg syns den er litt kul også - vil hvertfall ikke forsvinne i mengden med denne ;O).


Også var det Garnmysteriet 3.
Mail fra Liv-Toril kom fredag 8/2:
"I den første delen av garnmysteriet skal du finne fram materialer og starte på løsningen.
Pinner
Garntype
Fargevalg
Start
Kos deg med garn og farger.
Strikkehilsen fra Liv-Toril.


Her er del 1 ferdig.

Del 2 kom søndag 10/2:
I den andre delen av garnmysteriet skal du strikke flettemønster. Hvis du ikke har gjort det før, så bør du strikke flette uten hjelpepinne.

Strikkehilsen fra Liv-TorilUtført!! Så nå venter jeg på siste del, som kommer på FREDDAN!!!!! Tror det skal bli en genser til Babyborn jeg ;O) Hehe!!

Kvaliteten på bildene er litt sjabre - kameraet vårt gikk i bakken forrige helg, så disse er tatt med mobilen min.
Tjollahopp så lenge!!


Posted by Picasa

4 kommentarer:

Beyla sa...

Klukka'n!! Fine :D ikke at noensinne kommer til å gidde den. EVER! Men kan jo sikle på de dere andre flinke strikker ;) Nevnte jeg at udyret tydeligvis var lei av å sulte seg igår? Innen midnatt var han oppe i 1stk hundepølse og SYV HUNDRE gram fiskekaker.. kommer til å ete oss ut av huset etterhvert om han skal fortsette å leve på slik mat ;)

Shamu sa...

Så utrolig nydelig den kjolen kommer til å bli!
Jeg elsker fargebruken din.
SMASHINGS!! :D

sipusa sa...

Gratulerer med 15år!!:-D
Og strikkekjolen din blir fin-fin!
Ja, og så var det garnmysteriet da...har fått siste mail men enda ikke åpnet den!

*spent*

Liv-Toril sa...

Av hensyn til åndsverk og den som har designet lua så bør ikke oppskriften vises. Ellers er det koselig å lese om garnmysteriet, og se framdriften. Fortsett med bloggingen, for det er så inspirerende for oss alle.