søndag 17. februar 2008

Hemmlig venn i februar

Først må jeg vise hemmeligvennpresangen min som kom i postkassa på fredag:

Deilig kaffe - 4 (!!!!!!!!!) nøster med Du store Alpakka garn i deilig rødbrun farge.
Jeg har ikke fått etterforsket hvem dette kan være enda - "Ei Tromsøpia med mye fore" sto det som hint. Jeg må lete i morra.

Så - etter mange flotte tilbakemeldinger fikk jeg inspirasjonen tilbake på Eskimoteppet mitt:


..og vi hadde våååår og masse fin sol på fredag, så måtte ut ja - for å ta bilde.

...men det skjer så mye rart med kameraene mine om dagen.... Først gikk "det orntlige" kameraet i bakken forrige helg, så nå tar jeg bilder med mobilen. Det tar egentlig knallbra bilder - hvertfall i sol, men det går jo av i tide og utide....Så her er altså bilder av tovet tøffel uttapå gipsen, nytøffel fra Sverige (der bare den høyre er brukt ;O) ), sol, snø og veranda - samt olabukse.

Dærsken, så lange beina mine så ut da!!!!!!!!!

I morra TAR JEG AV GIPSEN!!!!!!!!! Og jeg gleder meg ikke noe særlig!!!!! Kl 13.00 bør legen ha finni fram tanga asså, jeg skal løpe ut!!! (hehehe, trur jeg da...).

Jeg må bare takke for alle flotte kommentarer både på skravlebrettet og i kommentarfeltet her asså! Jeg blir sååå glad når jeg får tilbakemeldinger!!
Jeg skal vise frem ei veske og en flott kjole jeg har handlet også - men må få sol igjen så jeg kan ta bilder ute. Har kjøpt det av Shamu ;O) Hun er så flink!!
Posted by Picasa

3 kommentarer:

Frk.Badegakk sa...

Pakke i posten er det besteste i verden!!!!!=D
En av de besteste tingene da. Ok.

Gratulerer med gipsavtakning!
Ønsker deg en kreativ og god uke!

Beyla sa...

Wow!! Du tulla ikke når du sa du hadde vært flink :D Er det tykk alpakka i farge 204? Isåfall er det det samme garnet som jeg strikket Monoskjerf av - gikk ikke to hele nøster engang! veeeldig deilig og skrekkelig fint! Skal krysse fingrene for deg idag jeg.. No more sore butt from sitting down for too long! yay! og hver gang du VIl sitte og strikke f.eks, så kan du skylde på ondt i foten i laange tider fremover OG get away with it!

randi K design sa...

Heklet dette mønsteret som vognteppe en gang, til min sønn, hm, det skulle da bli 32 år siden... HJELP så tiden flyr!
Ha en helg du også!