fredag 29. februar 2008

I vennskapsteppealongen

sendte jeg disse to lappene til ellenstrikkedilla:

Den grå var UTROLIG rask å strikke, 1 rett og en av uten å strikke på rettsida, og vrang på vrangsida. Syns mønsteret ble så kult også!
Den offwhite er "Her cloth" og mønsteret til den fant jeg her , og jeg gleder meg til resten asså.
Posted by Picasa

5 kommentarer:

Beyla sa...

skulle absolutt hatt den grå under vurdering, den er så fin, rent bortsett fra at alle omgangene med vrangmasker gav meg skrekken :) må lære å "strikke bakover" som de kaller det

Beyla sa...

har noe grønt bomullsgarn fra sachenmayer liggende... får se an når jeg har heklet av meg litt dilla, det meste av strikking ligger på absolutt hvil for øyeblikket, bestemorsruteproduksjon!! :D tror du mønstret blir til å passe til noe særlig annet?

Beyla sa...

duuu!! jeg er FERDIG!! Og det ble superknallfint og jeg skal ta bilde når det er lyst imorra og og og *gira* forresten, spørsmål: Når jeg strikka dette mønstret bytta jeg på hvilke masker jeg slipped.. er det det du har gjort? altså, ene pinnen slipped 1m, str maske nr 2.. neste rettpinne strikka jeg første maske og slipped neste. det ser avsindig kult ut, men ble plutselig litt usikker på om det var slik du har gjort det??

Beyla sa...

humm! nå ble jeg usikker her.. La meg se. Lua:
1 rad: rett
2 rad: knit, slip, knit, slip osv
3 rad: knit slip knit slip
4 rad: rett
5 rad: slip knit slit knit

Skjerfet:
1 rad: slip knit slip
2 rad: vrang
3 rad knit slip knit
4 rad: vrang
5 rad: slip knit slip

gjør vi det ikke forholdsvis likt da...?

Beyla sa...

du er alltid velkommen på bollespisesøndag!! tenk så artig om hadde kunnet strikke ilag! det må vi få gjort i sommer synes nå jeg :D