søndag 2. mars 2008

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SUR!!!!!!! Skikkelig sur!!!!! Var ferdig med Klukka - hadde ikke montert skuldrene, tenkte jeg fikk prøve den ut først... OG DEN VAR HEEEEEEEEEEEEEEEEEELT FEEEEEEEEEEEEEEEIIIIIIIIIIIIIIIIIILLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!! For kort fra livet til ermhuler, og for kort fra ermhulene til skulder. I det hele tatt litt liten! Dessuten er den litt for vid nederst, ser ut som jeg må sy den inn litt... USJ!!!!!!

6 kommentarer:

Beyla sa...

NAAIII så bittert!!! Åh du stakkars kvinne... setter ny rekord i drittprosjekt just about now, huh? Stakkars du :( Jupp, oslo 21 til 28 april sier kristin, som skal være forloveren min.. gå i garnbutikker, drikke vin, handle stoffer og fjas til bryllupet, bare kose seg! hadde vært knallkos å ta en skikkelig jentedag hvis du a)bor i nærheten så det går an og b) faktisk har tid da ;)

Living White sa...

Tusen takk for koselig mld i bloggen min. Nei, det jeg har kommet frem til er at jeg angrer ikke på noe som ble gjort jeg. Jeg (vi) hadde det utrolig flott så lenge det varte så jeg får leve litt på den følelsen. Men jeg kan ikke overstyre hva jeg føler til syvende å sist. Så at andre på bloggen begynnte med "dritt slenging" syns jeg blir feil. Dem er ikke meg, dem vet jo ikke hva og hvorfor og kjenner ikke meg engang.

Beyla sa...

Yay!! ORDENTLIG strikkekafe ah gitt! Dét har jeg hatt lyst til å få med meg, fyttirakkern! :D Åh det blir dødskoselig!!! Og innen da kan du tilmed ha på Klukka kjolen og glede deg over hvor flink du har vært - to ganger ;)

Margrethe sa...

Så utrolig kjipt! Kan du gi den vekk til noen, kanskje? Takk for koselig kommentar forresten, er å kjekt med noen faste lesere som i tillegg roser meg så fint :) Skjerfet er virkelig enkelt, bare å finne frem garn og pinner og sette i gang...

umulie sa...

uff så leit- vet ikke hva jeg skal si for å trøste deg.... jeg føler med deg.

Rødhetta sa...

ÆÆÆssjj og uusshhh hadde putta kjolen underst,bakers eller strikka den ferig bare på trass!!!
Må ha dette i tankene når jeg skal strikke klukka til søstersen har laaanng rygggg den damen;-)
Tror du må ta deg en tur si vi kan ta en ridetur, det hjelper på det meste!