torsdag 8. mai 2008

DET ER VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeg veit ikke om en bedre tid enn våren jeg! Sommern er deilig med lange kvelder og solnedganger ved sjøen - høsten er god med kvelder inne og fyr på peis og lys - vinteren kald og deilig med varmt godt tøy, lange kreative kvelder sammen med familien og venner - men VÅREN!!!! Det er da jeg kjenner at ALT lever asså - det er da det er godt å være boende i Norge, og det er da jeg skjønner hvorfor jeg gjør det - for det er da det SPRAKER i hvert et hjørne av skogen, hagen, verandakasser og grøftekanter:
Noen som veit hva dette er? Er det Gravyrt?Ser du lille Eddie??


..og til sist minstemannens Solsikke som "skal vokse og bli 5 meter høy" som han sier ;O)
Deilige minstemannen min!

4 kommentarer:

Rødhetta sa...

Ja det tror jeg at det er...Gravmyrt altså. Våren er hærlig egentlig den finsete tiden på året med høsten som god nr to.
Ha ei fin pinsehelg. Jeg skal tilbringe hele helga på Shell..hurra:(
Ps! skal få ræva i gir og ta noen nye blider av de firbente.

Living White sa...

Ekstra mat blir det nok helt sikkert i disse dager, men ekstra barn tror jeg det blir dårlig med. Har mer enn nok med ett stk:)

Anonym sa...

Heisann. Er litt seint ute med å ønske deg God Helg- og Pinse. Men dei siste dagane har vore så fine at eg har stort sett vore ute og lite ved datan Men i dag er det grått og regn, så da passer det bra med ei bloggbesøkrunde.
Klem fra Ronille

Frk.Badegakk sa...

Herlige vårbilder! Flotte blomster du har! Når jeg får orden på hagen min (helst neste år), skal jeg også ha masse fine blomsterbilder i bloggen min!=D