onsdag 14. mai 2008

Jeg er så lei!!!!

innischwarteste granskauen lei!!!! Har INGENTING å gjøre på jobb, har ikke hatt det på lenge - har sagt ifra til leder at "jeg har ingenting å gjøre - kan du gi meg noen oppgaver" -men ikkeno' skjer...
Etter div oppslag i media i det siste ang surfing på nettet og oppsigelsesgrunner ifm dette, blir jeg litt svett her jeg sitter...jeg gjør jo ikke annet!!!!
Jeg har... *teller*....nærmere 90 blogger på favorittlista mi - og i tillegg til det; Hobbyboden, Hobbyforum, Norsk strikkeforum, Ravelry, Flickr, og div hundewebsider jeg er INNOM HVER DAG!!!!!!!!!
Sur blir jeg også - frustrert og oppfarende :O(
Så om noen har brukt for ei snill jente som er god på lovverk, glad i folk, og eller frisk og rask - TA FOR GUDS SKYLD KONTAKT!!!!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

*gjemmer meg litt*

Men herlighet som jeg skjønner deg! Det er bare så utrolig kjedelig å sitte på jobb og ikke ha noe å gjøre! Kan ikke skjønne at det ikke skjer noe. Det er jo håpløst!

Finnes det ikke noen morsomme jobber på finn.no da? kanskje det faktisk er noen som roper på deg, men som du ikke hører?

*klem*

jogusi sa...

Du kan jo få passe ungene mine da. Du skriver jo at du er flink med mennesker;-) (hi-hi). Skjønner godt at det er kjedelig å ikke ha noe å gjøre når en er på jobb.

Anonym sa...

Heisann. Innom for å ønske deg ei fin 17.mai helg. Eg og mannen min reiser på hytta :)
Klem fra Ronille

Felisi sa...

Stakkars deg, å ikke ha noe å gjøre er jo sååå kjedelig! Du får mase igjen og igjen.
Tusen takk for det deilige nøstet! Hadde det enda bare vært et vanlig 50-grams nøste... ;o)
Det kan vel hende det blir "ta det nøste og la det vandre" ja...