lørdag 17. mai 2008

Frustrert ja....

Er det egentlig enda... Men nå har jeg "lagt ut agnet" på MANGE steder, så får vi se hva fremtiden bringer!
Jeg har noe å blogge om i dag mener jeg ;O) - DET SNØDDE PÅ 17. MAI!!!!!!!! Jeg er 38 år gammel, jeg har ALDRI opplevd snø på 17. mai før. Det var svinekaldt - jeg hadde "lang, vinter under" under bunaden, makkoskjorte under skjorta - pulsvarmere, cape og enda frøys jeg! Trodde ikke mine egne øyne når jeg titta ut i dag morres, og så at det fløyt store hvite filler i lufta... Spesielt vil jeg kalle det, veldig spesielt!

Det er en uke til konfirmasjonen, og jeg prøver fremdeles ikke å stresse. Desverre kjenner jeg det kommer sigende inn nå - startet å pusse vinduer i sta' (orntlimannen trodde det hadde rabla - kl 22.30 på 17. mai liksom ;O) ).

Bordkortene er klare:

De står "lina" opp her på framskapet - jeg har herma litt etter Catyho
hun har laget bordkort til sin kusine, disse syns jeg var såå fine, og fikk litt inspirasjon av dem. Min midterstemann ville ha blåskjell som farger og pynt til sin konf (hytta vår ved sjøen er hans paradis på jord), dermed ble de som dette - perler og fisk og ....perler :O) - litt skjell og blåttiblått, syns de ble ganske fine jeg da (skryt, skryt). Hadde naboen innom i går - hun skal hjelpe meg med en blomsterdekorasjon, også tilbyr hun seg å komme på lørdagen og hjelpe til å pynte bordet og greier og greier!!!! Jeg ble sååå glad! At jeg skulle få hjelp til det er en lettelse - det er så innmari mye å styre med aleine syns jeg! Skal ta bilder og legge ut, for jeg tror det blir gør' fint!

Så, har jeg fått lapper av Ellenstrikkedilla, de er så lekre - du strikker så pent Ellen!! Og siden den ene "dyna" mi står i full blomst ute (pleier ikke blomstre før lenge etter 17. mai den ass!!), måtte jeg forevige de flotte arbeidene ute:Så er det Solsikka til minstemannen da - den som skal bli 5 meter høy
den har vokst litt??! Svinger innom og vanner den litt innimellom da - får litt gjødsel og sånn. Godt jeg ikke vannet den forrige kvelden - da hadde'n fryst ihjel!!!!
Posted by Picasa

6 kommentarer:

Christinepusen sa...

Hei Teraks, Snø på 17 mai ja, hvem skulle trodd dette??? Håper sommeren blir bedre enn dette altså! Du har iallefall fått laget noen nydelige bordkort til konfirmasjonen, lykke til neste helg :)

klem Christinepusen

irenesol sa...

Takk for koselig kommentar. Klart du kan levere luer på snb, det går så bra så! Lykke til med konfirmasjon til helgen, går nok bra skal du se.

Ellen sa...

Hei! Kjenner meg igjen i stress føre konfirmasjon...har vært igjennom to og har to igjen...(den første om ett år) Så fint at du likte lappene! jeg har vært treg med å strikke lapper til meg selv så nå for jeg begynne! Det blir spennende å se teppene ferdige! Ha en fin uke selv alle tankene på konfen ligger der å tirrer!
Ellen

Rødhetta sa...

Hei, så fine bordkort du har laget da! Og neida jeg tulla meg ikke bort på andre sida av atlantern hihi. Håper dere får bedre vær en 17 på komfdagen! Men du veit alt går så bra, så ikke stress mer en høystnødvendig. Ha en fin dag og en knallhelg!

Anonym sa...

Heisann. Ja så var atter ei veke over og det går mot helg :) Eg er ute på mi ukentlige bloggbesøkrunde for å ønske deg ei god helg.
Klem fra Ronille

Eva Petronella sa...

Hei - Lurer på hvor høy den solsikken er blitt nå :-) ...

Ha en fin dag