lørdag 9. august 2008

HEIME!!!!!


SE!! Sååå stor solsikken har blitt!

248 cm høy!!! Og enda drar den vel på seg litt?
The sunflower has grown!! 248 cm - and still adding??!

De har ikke mange garnbutikker i USA - hvertfall ikke der jeg var (San Diego, San Francisco og flere steder mellom disse byene...). Men fant da noen nøster på Wallmart (som ikke var Acryl velogmerke).
Garnet er et rent bomullsgarn "Peaches & Creme", 4 tråders gir (4 x 6 masker) 1" på pinne #7.
"PEACHES & CREME"
Not much to brag about - I don't like Acrylic yarn - so this "Peaches&lime"yarn was my only acheivement from Wallmart ;O)
Og i postkassa til familien i USA lå bøkene "Loop d-Loop" og "fitted knits" som jeg hadde bestilt før jeg dro ned - fant hekleboka (øverst til venstre) også på Wallmart og "Charmed Knits" hadde min kusine kjøpt til meg.
Added some books to my boolshelf, some bought online, the charmed one from my cousin in SanDiego, and the crochetbook at Wallmart.. Not much of a yarnshopper this time - but all the other stuff we brought home!!!?!??!! Went with 2 suitcases, left with 6....
Ikke mye garnhandling altså, men gosjameg så mye annet vi har handlet... Dollaren er så lav og det er så innmari SVINEBILLIG der!! Vi dro med 2 kofferter (vi er 4 personer) og vi kom hjem med 6.....Jadda, det er fullt i alle skap - både mitt, orntli'mannen, minstemannen og midterstemannen sitt - badeskapet, håndkleskapet, ekteskapet.... hehe!
MEN - BORTE BRA, HJEMME BEST!! Jeg har savnet senga og hunden min, og du kan tro det var ei som var glad når vi kom inn døra her! Og hun har ikke forlatt meg med en tomme siden vi kom hjem...der jeg er, er hun - selv når jeg var i dusjen ista', lå hun rett utenfor døra.. og når jeg legger meg, er hun der med en gang...ikke I sengen, men på gulvet rett ved...*være hos mamman, hun blir borte så fort jeg snur ryggen til*. Lille vakre hunden min ;O). Missed my dog and bed...Good to be home!
Har produsert litt mens jeg var avsted også - sokker som ble igjen til kusinen min, (dette er også ett bidrag til "ett år i farger" på Hobbyboden - augustfargen er OL farger - her er både rødt, gult, hvitt og blått):
Opalsokker, i "Papegøye farge" - pinne 2,5 og gjort på kjøretur tur/retur SanDiego-San Francisco.
I tillegg driver jeg med litt forskjellige prosjekter - litt luer, skjerf, boleroer og gensere... Man skal da ha litt at gjøre....
Knitted and croched SOME aswell - a pair of socks to my cousin - a beenie, a scarf and a jacket.. Haveto have something todo????

6 kommentarer:

Elisabeth (www.tostrup.net/blog) sa...

Velkommen hjem! Misunner deg den turen. USA er absolutt mitt beste ferieminne noensinne :)

Silja sa...

Velkommen hjem igjen!

Torunn Skjärstad Moen sa...

Tusen takk for hyggelig hilsen i bloggen min. Det blir nok museumsvotter på meg snart også skal du se. Du har nok hatt en flott tur til USA. Alt godt til deg fra asterix.

Rødhetta sa...

Aritg å "se" deg igjen;) Merkelig med senger du, alltid dem man savner mest.

Beyla sa...

grattis med ny jobb!! var på tide hva, siden du kjeda deg såpass heftig i den gamle? ;)
Haha! nei, tror ennå jeg har noe food colorings liggende i ei flytteeske.. kreativiteten er på bånn for tida, så det er ikke så særlig med forbruk av noe som helst just nu! har, av alle ting, tilbrakt dagen med å ringe landet rundt for å kjøpe riktige dekk til bilen. nå vet jeg tilmed hva 215/80 R15 stååår for - skremmende opplegg. var forøvrig ikke mulig å finne, og ble dermed erstattet med andre dekk. men ifølge motorvognregistret skal de nye specsdekkene visstnok gå fint. milde himmel! så får vi bare håpe at vi har på funker enn så lenge.. æsj for noe styr. Men! gubben skal på sykehuset om kun kort tid, på veien til eksemspesialisten skal jeg til.. *trommehvirvel* garnsjappa!

Anonym sa...

God helg klem på veg til deg fra meg :)
Ronille