torsdag 14. august 2008

Utfordringer - utfordringer - utfordringer.....

Hobbyboden - går det en konkurranse denne uken..."Strikk en vaskeklut". Så da gjør man jo det! Jeg er egentlig ikke et sånn konkurransemenneske - trenger ikke vinne, det er sikkert andre som ønsker det mer enn meg tenker jeg.. Men det er moro å være med da! Og spesielt når man får skryt av deltakelsen sin i etterkant ;O).
Jeg har strikket en vaskeklut jeg da - i restegarn.. Fant et relativt tykt garn i boden, noe jeg tror er "Paris", i en deilig grønnfarge. Strikket på S'n B på tirsdag (med togturen opp og ned..det blir jo skravla litt på disse cafeene våre, så strikkingen blir det gjerne litt lite av...hvertfall for min del...). Fikk prøvd (prøvet) meg på patentstrikking og det ga mersmak - går tregt, men blir svært fint syns jeg: Finished "the dishwashcloth competition" going on on "Hobbyboden". Lovely greencolor in the "Paris" yarn from Garnstudio.


Også har jeg kjøpt meg "Felisibag" jeg også - erikkedenfiiiiin? Knallrød (må jo ha det kan skjønne!!!) med fiiine ugler inni! Sååå fornøyd med den asså! Jeg ser jo at jeg burde hatt flere - for jeg har jo flere prosjekter på gang hele tiden. Men fant ut at jeg får bruke bagen på "tur" - når jeg ikke sitter i sofakroken min å trutler! Also I had to buy a "Felisibag" - lovely color (red ofcourse!!!) with gorgeously owls in the inside.

Inni "Felisibagen" ligger dette akkurat nå...begynte på dette på flyturen over til So-Cal, men har altså ikke rukket lenger da jeg tilstadighet må rekke opp...Teller og teller, men gjør hele tiden feil.... Aaaarrgggg!!!!! I'm keeping this white surprice inside my Felisibag, just for now. I'm afraid it will end up as a UFO- it turns out bad everysecond round....Ggggrrrr!!!!!
Når jeg kom til USA lå det jo litt og ventet på meg - bøker og slikt. Denne glemte jeg imidlertid å vise frem! Et skikkelig tjukt og godt bærenett fra Jeg hadde bestilt t-skjorte til både meg og hunden også, men det er bare min som passer , noe som er skikkelig synd - for vi hadde vært et syn med like t-skjorter!! Må bare legge til at jeg IKKE har en sånn Paris Hilton/Aylar/Helene Rask hund, min veier 35kg og er 60cm til manken! T-skjortene har også knittingdaily trykket på. Så dersom noen har en liten hund (størrelse Bichon Frisé - dverg schnauzer) så gi meg en pling! Some things were waiting for me in the US, I forgot to show you this! A really thick, strong bag - also to keep my knit/ crochet/ hobbiethings in! I ordered some tshirts as well, for me AND my dog (not a Paris Hiltondog -my dog is BIG). Unfortunately the dogs tshirt didn't fit, such a pitty - we would look great with simmular clothes ;O).
Bøker - bøker - bøker!!!!! Jeg digger bøker! FØR i tida, når folk hadde hår i r..... neida - jeg brukte å like bøker man leste i før, mer enn bare oppskrifter... menne... NÅ! -nå har jeg så mye strikke/ hekle/ hobby/ sy/ limogklipp bøker at det tar overhånd! Meldt meg inn i
Hobbyklubben, og dette ventet meg på postkontoret etter ferien!!! O hellige fryd!!! Jeg gleder meg stort til å gjøre mye - og mest til nesten alt i denne. I love books!! Used to read books earlyer, not just patterns.. I really
look foreward to knit almost everything in this one:
Ellers har jeg heklet denne (alldeles til meg selv). I've crocheed this little beeney - funny looking thing for myself:
Og disse, som skal bli et skjerf på en eller annen måte - har bilde i hode, men veit ikke om jeg får det til i den virkelige verden.. and these, witch will be a scarf - if I'm able to set out in the real world what I have in my head:

6 kommentarer:

Tittelure sa...

For en fin lue, skikkelig morsomt med de korketrekkene på toppen. Bøker er en fin ting, og den Feminin strikk tror jeg er kjempefin. Klarer rett som det er å bestille strikkebøker fra Capris....

Silja sa...

De lappene du har heklet var herlige i fargekombinasjonen!

amylin sa...

Fin lue og flotte farger du har på Felisi-mappa. Min familie tok bare med seg pakka jeg bestilte på Knit pics, de;) Kunne fint ha bestilt masse, men måtte jo tenke litt på at de også handlet en del, men har fått sånne halvveis løfter om at den litt fjerne svigerfamilien i USA kan ettersende pakker fra Knit pics.

Anonym sa...

Heisann. Innom for å ønske deg ei god helg.

Beyla sa...

how rude - ikke plass nok til skravlinga mi på skravlebrettet! anyhooooows, jah, de selger Paton SWS på Michaels' butikkene nå i usa, hurra for det!! vi var på visning igår, jeg forelska meg hodestups i nyyydelige huset. Gubben er teit og maser om alt som må gjøres, men jeg ser ikke helt problemet - om man kjøper et hus til 5-600 000.. og pusser opp flere hundre tusen om man så lyster, blir det alikevel mye bedre OG billigere enn de kjedelige husene til 1,4 midt i bygda hvor han aldri får sove etter vakt pga alt bråket fra naboene. og hallo - villahusene har IKKKKE privat deilig hvit sandstrand...! Jepp, jeg har satt meg helt på bakbeina. jeg SKAL ha det huset! det faktum at han ikke virker like helfrelst kan absolutt bli et lite problem i heimen.. ;)

Anonym sa...

Heisann. Innom for å ønske deg ei fin helg :)
Klem fra Ronille.