lørdag 1. november 2008

Tuddeluu!!

Noen som ser noe rart med bildet? Siden SNØEN LAVER NED ("stjernesludd") legger jeg på et høstbilde og to ;O)
Yes, the picture is upsidedown;O) - follow the link, and listen to my favorite song - only in Norweigan, but I'm sure you'll love it!!

Jeg er jo så innmari opptatt med TV show og greier om dagen at jeg har jo ikke tid til å være her inne....Og nå ere snart på an' igjen...JADDA!!! Galskapen lenge leve!
Been at TV again - our "Knitting guerilla" been in a magazine, at 2 TV shows. Really fun!


Litt mer galskap: Dassen er ferdig! Dassen til broder'n!
More madness; my brothers sh& % # house is finished!

Har malt, blandet farger (måtte få samme fargene som på hytta sant??) Vevet filleryer (på fyrstikkesker), laget blader (Donald, motemagasin og hundeblad). Finni en liten lyngkvast og satt i potte (mellom bøttene), hangt opp bilder (kongen og dronninga seff - Ingrid Kristiansen er en intern en) - og gubben har laget dassrull av - dassrull og binders.Broder'n blei så fornøyd atte!! Moro å lage sånne gaver asså - det blir til noe liksom! Painted, knitted, made toiletpaper, magazines - turned out sooooo cool - it's only the bottle of "something strong" that is missing ;O) - my brother is SO HAPPY!

I går var det HALLOWEEN, det er skummelt...Noe som er skumlere er dette/Halloween yesterday - spooky...But this is probably more spooky:

..å klippe i strikketøy??!! Kan bli nervevrak av mindre.. Men, jeg gidder ikke strikke mønster fremogtilbake, så da må man jo da... CUT in a knitted piece? Could turn out to be a nervewreck, but I do not knit back and forth..

Det gikk bra!! Marius med ribb er ferdig!! Startet opp i beg av september og er svært så fornøyd med resultatet!
Strikka på pinne #3,5 - 650 gr Smart. It survived!! My Marius sweater is finished! Started up in september and I'm really satisfied.

Flere har lurt på den lua jeg hadde på på God Morgen Norge - og det er altså "Robin's Egg Blue Hat". Jeg har strikka flere av den - med flere typer garn, både dobbel Alpakka, Sisu, Silke Alpakka og Alaska - er veldig glad i den svarte varianten da.

Til sist - det andre som var skummelt i går:
-yngstemannen klar for Halloweenparty og "Digg eller Deng"- som "the Joker" fra Batman.
My youngest man - scary as ever!! The Joker from Batman went out in the street "Trick and Treating" yesterday.

12 kommentarer:

Beyla sa...

jeg DIGER minidassen!! To die for!! Men kjære allverden.. TV show? Fortell, fortell!! jeg er fullstendig UTdatert jeg skjønner jeg, har ikke fått med meg noe av dette!! :D Minstemann ble meeektig skummel må du hilse han og si - glad jeg ikke traff den karen i silregnet når jeg gikk tur istad! ;) stor klem din vei!

Anonym sa...

Dassen ble kjempe-kuul !
Flott Marius også :)

Josefine (HB)

wims sa...

minidassen ble helt rå. Der ga du meg en fin gaveide. Tøff du som klipper i mariusen. tørr ikke det jeg så her blir det frem og tilbake...

mimouna sa...

Her var det mye på en gang! Flotte ting du lager, utedoen var kjempetøff og Marius ble jo skikkelig fin. Gøy å holde på med litt forskjellige ting, ser du behersker mange teknikker.

chocolatehead sa...

Stiligste utedassen jeg har sett,hehe :)

Og genseren ble kjempfin, fine farger. Og ja, det er kjempeskummelt å klippe i strikketøy!! *grøss*

sipusa sa...

Juhuu!! For en flott dass:-D rett og slett helt herlig:-D og alt...og alt!!

Og ja, klippe i strikketøy, det er søren ta meg skumlere enn ethvert halloweenkostyme (som jeg synes stort sett er søte da..hehe): du er tøff!!:-o men så ble resultatet flott også!

Baddie sa...

Utrolig kul minidass! Og mariusgenseren din ble kjempefin!

Mmmarianne sa...

Dassen er kjempefin!

Elisabeth sa...

Det ble en flott Marius, og det er virkelig skummelt å klippe i noe man har hatt så mye jobb med.. Godt at det gikk bra!

umulie sa...

Den dassen var råstilig! Hvordan kommer man på tanken å lage noe slikt lurer nå jeg på...

Ha ei fin uke!

Liz sa...

I have sent your Christmas swap parcel so I hope it arrives safely and that you enjoy the contents.

Anonym sa...

Innom for å ønske deg god helg, benytter samtidig anledningen og ønsker deg og dine ei God Jul.
Klem fra Ronille