lørdag 11. oktober 2008

290 cm...

...ble solsikken!! Det er ganske høyt ass!!!!!
Minstemannen er litt skeptisk til den gardintrappa - så modern må trå til (akkurat som hun er så mye mer stødig oppi der....)
Men han måtte gi etter - og her er'n oppe ;O)

Enda tror jeg den vokser litt til - den er nemlig ikke ferdig blomstret enda, har sikkert 5 knopper som skal ut. Så om frosten ikke tar livet av den, vil jeg tro vi får den over 3 meter - DET HADDE VÆRT MORO!!!!! Her - her og her kan du se hvordan den har vokst siden vi satt den i jorda tidlig i sommer!
Her er en høstplante til - den blomstrer kjempeseint, og ser ut som brokkoli før den får disse rødaktige blomstene - fine blomsten ;O)

Også strikker man jo litt da. Og hekler... Dette er et bestillingsverk, fra midterstemannen - noe Eskimolignende garn, som siger noe innigranskauen! En kvelds arbeid dette - og lua henger på gutten HVER DAG HELE TIDEN!!!!

Ikke helt ferdig med Mariusgenseren enda, og er litt over halvveis på et sjal til ei god venninne (på pinne #15!!!) såh, man er da produktiv!

The Sunflower turned out to be 290 cm!! Not bad!! My littleman didn't want to climb the ladder to measure it, so the mom had to do it (as I'm the tough one??!). Finally he deared to do it as well..
Made a beeney for my middleman, a really sloatchy thing - (the beeney, not the middleman) -but he just loves it!

5 kommentarer:

Beyla sa...

yay det er liv i deg!! til neste år skal du få plante haugevis med solsikker og sende meg frøene - God hønsemat det vettu, men tror ikke de overlever på gården vår gitt - blåser nok vekk! ;)

HobbyMegHer sa...

Så moro med solsikke! Alltid gøy å se hvor høye de blir. Fin lue du har heklet, moro at den blir brukt SÅ mye!

sol sa...

Den ble svær! Neste år har jeg også planer om solsikker, alltid spennende å se hvor store de blir.

Milla sa...

Så morro når de skyter i været... Alltid like spennende å se om den overlever.. =)

Ruth sa...

Naboen har en sånn. Den er ca. 40 cm høy nå og han skryter av den hver dag. Jeg har sådd flere ganger, men har aldri sett så mye som snurten av en - så denne var virkelig super.
Men jeg har høydeskrekk og hadde aldri kommet meg opp den stigen. Så da er det jo lke greit at de ikke vokser her hos meg.