tirsdag 15. januar 2008

Endelig

er disse sokkene ferdig. Garnet er nydelig - Opal, det oppfører seg "rart" - festlig å se hvor korrekt stripene kommer, og hvor likt de kommer! Disse er strikket på tvers - med opplegget midt under foten, (du ser sømmen, den er ikke fin) - og det er siste gang jeg strikker sokker på denne måten, for GUDHJELPEMEG SÅÅÅÅ KJEDELIIIIIG!!!!!!!! Sånn - ferdig!

Klarte ikke å holde meg unna det deilige merinogarnet som kom i posten for noen dager siden, det er jo så moro å starte på ett helt nytt nøste!! Og ett helt nytt mønster... kjempe!!

Fletter er moro å strikke - det skjer noe hele tiden liksom. Syns bare det er vanskelig å holde rede på når neste flette skal komme.. Noen som har råd der eller??


Ellers så sitter jeg her da - med gips og foten i været. Doven rompe og rotete hus..
Eldstemannen fant ut at jeg er ufordragelig når jeg kjeder meg..at jeg ser alt som burde blitt gjort da..
Ha'kke noe med å kjede seg vettu - det har med at jeg sitter her og har tid til å se alt som tyter frem alle stann! Hehe, tror dere jeg har lagt planer for oppussing eller ;O) Stakkars mann ;O)
Tjollahopp så lenge fra krøkka
Posted by Picasa

6 kommentarer:

Bjørg sa...

Stakkar deg - har prøvd å brekke tåa, og det er overraskande at ein så liten kroppsdel kan gjere så vondt. Samtidig skulle eg gitt mykje for litt stillesitting og kjeding - dagane går alt for fort forbi her.

Marihøna sa...

Så herlig de sokkene ble! Opal er et fantastisk garn - nå har til og med jeg fått litt dilla på sokker!

Blåbærtua sa...

Hei og takk for hilsen i bloggen min. Du må gjerne linke til meg.Det er bare hyggelig. Stakkars deg da, som må hoppe rundt på krykker. Se det positive i det; Du kan strikke! Har aldri sett bloggen din før. Du tryller mye fint med garn og pinner. Kommer gjerne innom her igjen!

saga sa...

sokkene ble kjempefine, men jeg er veldig enig med deg. De er GØRR, GØRR kjedelige å strikke!! God bedring.

ps: tror ikke det fins uekte opal, men Opal-edelstener er ekte og penere synes jeg, ;-D
Saga.

Blåbærtua sa...

Hæ !!! Nå måtte jeg lete...joda, jeg kjente meg igjen når jeg så det stofflageret du hadde fått. :o)
Du har jammen gjort mye siden den gang.Nå skal jeg legge deg til listen min, så jeg finner deg igjen til neste gang!(he-he)

jogusi sa...

Hei! Sokkene ble fine de. Jeg skulle til å prøve meg på disse sokkene før jul, men fant ut at jeg skulle starte med enklere sokker i starten. Greit å vite at de ikke er så lette å strikke. Får nok med sokkealongen i år+++
Jorunn