lørdag 14. juni 2008

STRIKK I OFFENTLIGHETEN!!!!

Og det gjør vi her - dere ser det?? Akershus Festning i bakgrunnen og Aker Brygge ogsånn??! Ser det?? Ja! Den 14/6 hvert år er det verdens strikke dag - eller KIP (knit in public).
Dette var FØR vi fikk neglesprett og koldbrann av å sitte ute, før vi krøp inn på Nobels Fredssenter for å få inn varmen igjen - FØR vi spaserte opp til Rådhuset, fikk se Garden og den engelske livgarden og menner i KILT og fant ei kneipe i sola. FØR det blåste med orkan i kastene - og det regna i vinkel.
Tenke seg til - pulsvarmere i ull midtsommers... Frk. Badegakk var kald kan skjønne ;O)
Allium har på sjal, OG har spist opp maten sin!
Dette var etter Erica sitt garn fløy avsted i vinden..
..men FØR Irenesol fikk loff og en ekstra asjett (fikk du det tilslutt forresten???).
Irenesol har en along igang (BOMBE ;O) !!!!!), som går ut på at vi hekler eller strikker luer til kreftavdelingen på Ullevål Sykehus. En hyggelig gest syns jeg - og luer er jo så kjapt å mekke! Så her er mitt første bidrag - håper på flere!
Liv-Torilds Garnmysterie er nå avslørt..Det blir verken en solhatt eller båt, det blir en RYGGSEKK - en svært stilig en sådan, som mellomstemannen allerede har booka!!!! Skjer med det a???? At han rapper den? Ikke riktig ferdig enda jeg da - lover å sette inn ferdig resultat etterhvert!
Noen har etterlyst høyden på SOLSIKKEN som kan bli 5 meter høy...den har vokst seg fin og høy og jeg skal ta bilde av den - i morra - hvis jeg rekker - skal på Norweigan Wood i morra - gleder meg MASSE!!!! Hellbillies og Alanis Morriseth, mmmmmmmm!!!!

4 kommentarer:

Marihøna sa...

Takk for i går og en kjempeartig dag! Hyggelig å bli kjent med deg. Har du forresten fått varmen i deg igjen?

Rødhetta sa...

Ser riktig koselig ut med strikking i offentlighet....men ganske skummelt i norskst sommervær hihi den nye extremsporten for strikkere hmmm;)
Ha ei fin helg!

Lena & Thomas sa...

Øyh, det var jo kaldt der!!!!!!;)
Takk for koselig samvær forresten!

strikkedilla sa...

Så stilig heklet lue du har laget. Nydelig.