lørdag 12. juli 2008

Sommertreig!

...litt sommertreig, men det skjer da noe;


"Babyjakke med Kapuschong" er ferdig - bare det at jeg droppet kapuschongen. Hette til små bebbiser er ikke praktisk, derfor ble det heller en krage som dekker nakken godt. Startet på denne for en evighet siden - den har vært kjedelig å strikke, blir lei av fletter og fletter og fletter - men endelig kan jeg putte den i gaveesken. Skulle egentlig gå til en mai-bebbis, men av forskjellige årsaker blir den her hjemme, enn så lenge.
Også har jeg prøvd meg på en kopptue - strikket etter Anne-Grete sin oppskrift - mennene mine tror det har klikka for meg siden jeg strikker kluter... "Modern har klikka - modern har klikka"!!!!

Se så høy den er nå!! Solsikka som skal bli 5 meter høy! Det er minstemannen som poserer - "står med ryggen til jeg mamma, vil ikke være på nettet"! Hehe - klok liten mann det!
Den er ca 133 cm nå - fant tommestokken til slutt c", j
Vært og sett "Mamma Mia" filmen i dag - artig liten sak, anbefales om du ønsker deg en drøy time med skikkelig avslapping! 0-konsentrasjon og skikkelig kose seg film. Anbefaler deg også å ta med en venninne - hvertfall om du har en sånn orntli'mann som meg, helt klart; han hadde gått i protest om han hadde vært med på den kinoen. Ikke bare at han hater ABBA -(du hørte enten på ABBA eller KISS er hans mening) -han kan ikke fordra musicaler eller søtsuppe. Han var hjemme m.a.o!!!!
Nå er det 3 dager til vi igjen vender nesa mot California - hele familien blir med denne gangen, og vi gleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeder oss! Været er bra, dollern er bra og vennene er bra - mmmmmmmmmmmmmm - gleder meg til ferie!!!!!
Tjollahopp så lenge!

3 kommentarer:

lise sa...

Så fin og forseggjort babyjakke!

Anonym sa...

WOW så morsomt at Solsikken vokser så raskt :-) - og Takk for oppdatering på bloggen min. Det er jo spennende å følge med på utviklingen.

Babyjakken din ble også bare helt nydelig. Ha ei flott sommerhelg og en skjønn California- ferie. Klem

Bente sa...

Så nydelig jakke! Kjempesøt.