onsdag 28. mai 2008

Konfirmasjonen

gikk så fint!!! Så mange fine ord og hilsninger til min eldste pode - tårene sitter løst for en mor på en sånn dag...Det var ofte "trangt i halsen" ja ;O).

Som før nevnt så fikk jeg hjelp til borddekking og blomster, satt stor pris på det. Syns det blei så pent også! Og kanskje spes denne "hovedekorasjonen", med bokstav, smokk og deilige farger.

Plassen hans bar preg av interesser og minner fra barneår - Postmann Pat, Buzz Lightyear, Woody, Pokemon, Pog, Go-Go's og Kpt. Sabeltann (eller kpt. sabelsatan som pappa'n kalte han), dåpslue og småsko.








Litt bistand med slipset fra pappan













Og her er kaka som var bestilt fra Heges Kakedesign på Eidsvold. Hans interesser - hund, fotball på lokallaget, og LSK banner (ses under hunden). Forøvrig en nyyyydelig marsipankake, med bringebær og vaniljefyll. ANBEFALES!!!!!!









Såh - endelig fikk jeg til å fotografere månedens fargealong - FARMENLUA - som jeg liker å kalle den ;O). Strikket i dobbel Alpakka på pinne 4, tok en dag eller to. Er strikket "på vranga" - 5 rette rader også og en vrang, for så å vrenge den. Strikket etter "Felicity" mønsteret som Pinneguri har funnet. Lua er dritstilig spør du meg!!



Såh - er det "Hemmelig Uvenn" på Hobbyboden igjen...Denne gangen var jeg ikke fullt så heldig som sist....Da fikk jeg jo garn jeg kunne bruke - men dette her da?????Skal en stakkar bruke dette til da???? Min Uvenn har sendt meg et av nøstene hun selv fikk i forrige runde, så jeg må nok inn å leite litt for å avsløre deg ja!!!! 1000 jæ.....takk!!!! ;O) ;O)









Såh - er det GARNMYSTERIET til Liv-Toril, del 1 kom i dag - resten kommer fremover i 5 deler, frem til midten av juni. Vi er 211 (!!!!!) damer (og kanskje en mann eller to - hva veit jeg??) som altså sitter å strikker det samme, etter instrukser fra nevnte Liv-Toril. Jeg ble raskt ferdig i kveld, med pinne #8 går det unna Gunnar. Jeg baserer min oppgave på garnslanking - og bruker det som er av ullgarn som kan toves (da ferdig resultat skal gjøres dette med), "LettLopi", "Mor Aase" og div ullgarn i en skjønn forening!!

Basse tror det er en solhatt - da Liv-Toril hinter om at det kan være til hjelp for ei som har blitt solbrent... Hmmmmm - vi får se!!!!!!







lørdag 24. mai 2008

Går hele verden under......

.....om det ikke er reint UNDER et kjøleskap???
Vi har konfirmasjon i morra. Midterstemannen trår inn i de voksnes rekker -(tenk det, sånn var det i "gamle dager". Svigerfar møtte kofferten på trammen når han kom hjem etter seremonien i kirken...Værsegod, dressen kan du beholde, du har penger - ha et godt liv...) *digresjon*...
midterstemannen min skal stå for presten (hehe - det og er litt gammeldags...) og vi er helt på stell her. Nå drar jeg over gulvet i kveld - også er vi helt klare!!!! Gikk tur med hunden i går kveld - tok med meg telegram til kompisene hans som bor rundtomkring her - og mammane var såååååå stressa!!! De lukte blomsterbed - vaska INNI komfyrer og stressa som f........
Hehe, endelig får jeg igjen for planlegging og tidlige starter!!!!
GRATULERER MED KONFIRMASJONSDAGEN LILLE VENNEN MIN - MAMMA ER SÅ GLAD I DEG!!!!!

lørdag 17. mai 2008

Frustrert ja....

Er det egentlig enda... Men nå har jeg "lagt ut agnet" på MANGE steder, så får vi se hva fremtiden bringer!
Jeg har noe å blogge om i dag mener jeg ;O) - DET SNØDDE PÅ 17. MAI!!!!!!!! Jeg er 38 år gammel, jeg har ALDRI opplevd snø på 17. mai før. Det var svinekaldt - jeg hadde "lang, vinter under" under bunaden, makkoskjorte under skjorta - pulsvarmere, cape og enda frøys jeg! Trodde ikke mine egne øyne når jeg titta ut i dag morres, og så at det fløyt store hvite filler i lufta... Spesielt vil jeg kalle det, veldig spesielt!

Det er en uke til konfirmasjonen, og jeg prøver fremdeles ikke å stresse. Desverre kjenner jeg det kommer sigende inn nå - startet å pusse vinduer i sta' (orntlimannen trodde det hadde rabla - kl 22.30 på 17. mai liksom ;O) ).

Bordkortene er klare:

De står "lina" opp her på framskapet - jeg har herma litt etter Catyho
hun har laget bordkort til sin kusine, disse syns jeg var såå fine, og fikk litt inspirasjon av dem. Min midterstemann ville ha blåskjell som farger og pynt til sin konf (hytta vår ved sjøen er hans paradis på jord), dermed ble de som dette - perler og fisk og ....perler :O) - litt skjell og blåttiblått, syns de ble ganske fine jeg da (skryt, skryt). Hadde naboen innom i går - hun skal hjelpe meg med en blomsterdekorasjon, også tilbyr hun seg å komme på lørdagen og hjelpe til å pynte bordet og greier og greier!!!! Jeg ble sååå glad! At jeg skulle få hjelp til det er en lettelse - det er så innmari mye å styre med aleine syns jeg! Skal ta bilder og legge ut, for jeg tror det blir gør' fint!

Så, har jeg fått lapper av Ellenstrikkedilla, de er så lekre - du strikker så pent Ellen!! Og siden den ene "dyna" mi står i full blomst ute (pleier ikke blomstre før lenge etter 17. mai den ass!!), måtte jeg forevige de flotte arbeidene ute:



Så er det Solsikka til minstemannen da - den som skal bli 5 meter høy
den har vokst litt??! Svinger innom og vanner den litt innimellom da - får litt gjødsel og sånn. Godt jeg ikke vannet den forrige kvelden - da hadde'n fryst ihjel!!!!
Posted by Picasa

onsdag 14. mai 2008

Jeg er så lei!!!!

innischwarteste granskauen lei!!!! Har INGENTING å gjøre på jobb, har ikke hatt det på lenge - har sagt ifra til leder at "jeg har ingenting å gjøre - kan du gi meg noen oppgaver" -men ikkeno' skjer...
Etter div oppslag i media i det siste ang surfing på nettet og oppsigelsesgrunner ifm dette, blir jeg litt svett her jeg sitter...jeg gjør jo ikke annet!!!!
Jeg har... *teller*....nærmere 90 blogger på favorittlista mi - og i tillegg til det; Hobbyboden, Hobbyforum, Norsk strikkeforum, Ravelry, Flickr, og div hundewebsider jeg er INNOM HVER DAG!!!!!!!!!
Sur blir jeg også - frustrert og oppfarende :O(
Så om noen har brukt for ei snill jente som er god på lovverk, glad i folk, og eller frisk og rask - TA FOR GUDS SKYLD KONTAKT!!!!!

torsdag 8. mai 2008

DET ER VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeg veit ikke om en bedre tid enn våren jeg! Sommern er deilig med lange kvelder og solnedganger ved sjøen - høsten er god med kvelder inne og fyr på peis og lys - vinteren kald og deilig med varmt godt tøy, lange kreative kvelder sammen med familien og venner - men VÅREN!!!! Det er da jeg kjenner at ALT lever asså - det er da det er godt å være boende i Norge, og det er da jeg skjønner hvorfor jeg gjør det - for det er da det SPRAKER i hvert et hjørne av skogen, hagen, verandakasser og grøftekanter:




Noen som veit hva dette er? Er det Gravyrt?



Ser du lille Eddie??


..og til sist minstemannens Solsikke som "skal vokse og bli 5 meter høy" som han sier ;O)
Deilige minstemannen min!

fredag 2. mai 2008

Hvilken farge er du?

*synger med litt feil trykk på feil stavelsé*
I GÅR GIKK JEG UNDER FANER OG FLAGG - OG FRØYS FÆLT UNDER SELVSTRIKKA PLAGG!!!! Gugg - det var kaldt å være fagforeningsmennske i går ass'! Jeg var litt schizofren i går, og gikk litt med alle - litt Jern & Krystall (les: hotell- og restaurant) og litt med Jern & Brutal (Jern & Metall), litt Fagforbund og litt HK. Sånn er'e når man er eid av fler (intern). Uansett - det ER for meg viktig å markere 1.mai - arbeidstakernes rettigheter er fremdeles verdt å kjempe for - vi har mange grupper som jobber under arbeidsforhold som ikke er bra!! Mange ufine mennesker der ute!!!!!!!

Over til noe annet - På bloggen til Sylvez fant jeg denne - sånt kan Matmor like ;O)

you are lavender
#E6E6FA

Your dominant hue is blue, making you a good friend who people love and trust. You're good in social situations and want to fit in. Just be careful not to compromise who you are to make them happy.

Your saturation level is very low - you have better things to do than jump headfirst into every little project. You make sure your actions are going to really accomplish something before you start because you hate wasting energy making everyone else think you're working.

Your outlook on life is bright. You see good things in situations where others may not be able to, and it frustrates you to see them get down on everything.
the spacefem.com html color quiz

At jeg skal være Lavendel liksom - som egentlig ikke liker de "pusefargene" - hmm - kanskje jeg bør få orntli'mannen til å huke av alternativene for meg, han kjenner meg jo nesten bedre enn meg selv!